Sezona ještě nekončí, ženy čeká play-off

21.03.2024 08:48

Poslední hrací víkend je minulostí a až na ženské družstvo si můžou naši hráči dopřávat zaslouženého odpočinku. Sezona 2023/24 se dá hodnotit pozitivně, jelikož všechna krajská družstva dokázala dosáhnout stanovených cílů.

 

Holky jely na poslední hrací víkend s cílem zajistit si místo v play-off. K tomuto cíli stačila buď jedna výhra, nebo jedna prohra Děhylovu. Ženské družstvo nečekalo lehký úkol, jelikož nemohla jet Eliška Stramová, která byla nemocná a Marie Chovancová musela hrát i přes zranění kolene. Holky i přes srdnatý boj dvakrát prohrály 4:6 jak s Blanskem, tak i Brnem. Naštěstí to na postup stačilo, jelikož Děhylov také prohrál. Holky se tedy utkají v play-off s Hodonínem.

 

Divizní "áčko" čekal velmi nevyzpytatelný hrací víkend. V sobotu hráli v Odrách, které se sice řadí na poslední místo tabulky, ale ve svém domácím prostředí jsou velmi nepříjemné. Po velkém boji dokázali naši chlapi uhrát remízu a tím pádem odsunuli Odry o soutěž níž. Naopak v neděli čekal naše "áčko" Havířov, který vévodí Divizi. Havířov ukázal své kvality a zvítězil 10:3. A-tým tedy skončil na 4. místě se 40 body a na druhý Vratimov ztrácí 3 body.

 

Velmi náročný a těžký víkend čekalo naše "béčko", které nesmělo ztratit ani jeden bod, navíc naši kluci jeli do velmi silných Bolatic a nevyzpytatelných Bobrovníků. V sobotním utkání změřili síly s Bolaticemi, které nastoupily ve velmi silné sestavě. Rozhodujícím bodem utkání byly nejspíše první tři dvouhry, které dokázali naši kluci shodně vyhrát v koncovce pátého setu. Po velmi dobrém výkonu dokázali naši kluci zvítězit 10:4. Druhý den musel náš B-tým potvrdit roli favorita. Po téměř bezchybném výkonu vyhrálo "béčko" 10:3

 

Před začátkem tohoto víkendu mělo "céčko" jistotu baráže. První utkání se předehrávalo už ve čtvrtek, a to s Kozlovicemi, které byly na druhém místě soutěže. Skvělý výkon předvedl kapitán Tomáš Lysek, který dokázal vyhrát všechny své tři dvouhry, bohužel na úspěch celého týmu to nestačilo. "Céčko" podlehlo Kozlovicím 3:10. V neděli jelo naše "céčko" do Karviné, která se nacházelo o příčku před svinovským C-týmem. Výborný výkon opět předvedl Tomáš Lysek, ale tentokrát se k němu přidal i Jakub Michalčík a Robert Novák. Po výborném výkonu dokázalo "céčko" vyhrát 10:3

 

Tento hrací víkend se nabízelo hned několik hráčů, kteří se mohli stát hráčem víkendu. Nakonec musel být vybrán jen jeden. Hráčem víkendu se tedy stává Filip Theodor, jelikož dokázal vyhrát všechny své dvouhry a prokázal svou pozici tahouna družstva.

 

Hráč víkendu: Filip Theodor (Ks. II. "B" 6/0, čtyřhry 1/1)

 

Souhrn výsledků:

2. LŽ. "C": KST A. Eberle Blansko 6:4 SK-SVINOV
2. LŽ. "C": TTC MS Brno "B" 6:4 SK-SVINOV
DIMU: TJ Odry 9:9 SK-SVINOV "A"
DIMU: SKST Havířov "D" 10:3 SK-SVINOV "A"
Ks. II. "A": TTC Bolatice "B" 4:10 SK-SVINOV "B"
Ks. II. "A": TJ Sokol Bobrovníky 3:10 SK-SVINOV "B"
Ks. II. "B": ST Kozlovice 10:3 SK-SVINOV "C"
Ks. II. "B": TJ Slovan Karviná-Lázně Darkov 3:10 SK-SVINOV "C"

 

Zpět

Kontakt

SK - SVINOV z.s.
Václava Jiřikovského 165/23
Ostrava - Dubina
70030
---------------------------------------------
NOVÉ ČÍSLO ÚČTU
FIO BANKA
č.ú. 2602331121/2010
IČ: 26596539


Předseda oddílu
Miroslav Henžel
+420 724 049 092
henzel.miroslav@seznam.cz

© 2023 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode