Druhá polovina sezony zahájena

09.01.2024 00:00

První víkend nového roku 2024 a hned první utkání. Ženy a B-tým se nesou stále na vítězné vlně, A-tým zaváhal, když remizoval v Bolaticích a C-tým nenašel recept na silnou Orlovou.

 

Ženy zvládly velmi těžké utkání na stolech Děhylova, když zvítězily 6:4 a napravily tak prohru z úvodu sezóny. Skvělým výkonem se ukázala Eliška Stramová, která si připsala tři body a rovněž důležitou výhru si připsala Lenka Bezděčíková, která otočila svou dvouhru s Patricii Segetovou z 0:2 na 3:2. Tato výhra ukázala, že naše ženy jsou opravdu silné a právem mohou pomýšlet na postup. Ovšem ty nejdůležitější utkání teprve přijdou.

 

Další remíza, to si mohou říkat naši chlapi z "áčka", jelikož v této sezoně už po čtvrté remizovali. Ovšem tentokrát poprvé na stolech soupeře a to v Bolaticích. K naši smůle se třemi body blýsknul Kamil Musiol, který se vzepřel všem papírovým předpokladům a poprvé porazil Michala Przybylu.

 

Nový rok ve starých kolejích. Tímto motem se může řídit naše "béčko", jelikož je pořád bez ztráty jediného bodu. Na úvod druhé poloviny sezony se uskutečnil souboj mezi prvním a posledním celkem tabulky. Tyto utkání bývají někdy poměrně zrádná, ale naši chlapi ukázali, že jsou opravdu kvalitní a i v sestavě bez Filipa Theodora a Jakuba Volného zvítězili 10:3.

 

C-tým čekal velice těžký oříšek, když se v pátek utkal s Orlovou, která vede krajskou soutěž II. třídy skupiny "B". Domácí Orlová nastoupila s velice silným týmem, kde všichni hráči mají zkušenosti s ligovým stolním tenisem. Naši chlapi podlehli svému soupeři 3:10, ovšem toto utkání si určitě bude pamatovat Jakub Lysek, který dokázal hned v úvodu utkání zvítězit nad Josefem Cabákem a tím získal svůj největší skalp dle eSTeR žebříčku.

 

Hráčem víkendu, přesněji hráčkou víkendu, se opět stala Eliška Stramová, která si ve svých dvouhrách počínala velice dobře a bez ztráty jediného bodu pomohla našemu ženskému týmu k vítězství 6:4 nad Děhylovem.

 

Hráč víkendu: Eliška Stramová (2. LŽ "C" 3/0, ctyřhra 0/1)

 

Souhrn výsledků

2. LŽ. "C": TJ Sokol Děhylov 4:6 SK-SVINOV
DIMU: TTC Bolatice 9:9 SK-SVINOV "A"
Ks. II. "A": TJ Frenštát pod Radhoštěm "B" 3:10 SK-SVINOV "B"
Ks. II. "B": TTC SIKO Orlová "B" 10:3 SK-SVINOV "C"
 

Zpět

Kontakt

SK - SVINOV z.s.
Václava Jiřikovského 165/23
Ostrava - Dubina
70030
---------------------------------------------
NOVÉ ČÍSLO ÚČTU
FIO BANKA
č.ú. 2602331121/2010
IČ: 26596539


Předseda oddílu
Miroslav Henžel
+420 724 049 092
henzel.miroslav@seznam.cz

© 2023 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode