Dva svinovské turnaje úspěšně za námi.

28.02.2024 17:52

Pořádali jsme dva vydařené turnaje, které se uskutečnily v krásné sportovní hale ve Svinově.

V sobotu jsme pořádali druhý ročník Svinovské minipálky, která se řadí do celostátní série turnajů BTM U11. Celkem se turnaje zúčastnilo 73 dětí, z toho 39 chlapců a 34 děvčat. Děti se mohly zúčastnit, také soutěže motoricko-kondičních dovedností, konkrétně skok do dálky, pinkání s míčkem a dlouhé podání. Vítězkou v soutěži děvčat se stala Viktoria Búlik, která ve finále porazila Báru Cupákovou. Chlapce ovládl Richard Feber z Havířova, který si ve finále poradil s Františkem Tlustým.

Druhý den se uskutečnil Nedělní turnaj ve kterém mohli hráči soutěžit ve třech soutěžích - Neregistrovaní, do 1800 eSTeR a Open. Kategorii neregistrovaných hráčů ovládl Paweł Gąsiorski, který překvapil nejednoho hráče v hale, když dokázal obsadit, také 4. místo v kategorii Open. 

Kategorii Open dokázal vyhrát Martin Olejník z klubu KT Praha, který ve finále porazil Radima Morávka z Ostravy poměrem 3:1. Třetí místo si odnesl polský hráč Miłosz Piecowski, který v boji o třetí místo dokázal přehrát dalšího polského hráče Pawła Gąsiorskeho.

Domácím hráčům se nejvíce dařilo v kategorii do 1800 eSTeR, kde Lenka Bezděčíková a Jakub Volný vybojovali místa na bedně. Bohužel se Lenka a Kuba spolu utkali v semifinále a nemohlo tak dojít na svinovské finále. Ve finále se představila Lenka, které se nepodařilo vyhrát tuto poslední dvouhru a podlehla skvěle hrajícímu Petru Chladovi z Hrabůvky. Naopak Kuba Volný dokázal vyhrát svou poslední dvouhru proti velice nebezpečnému soupeři z Polska Mariusu Adamusovi.

Kompletní výsledky najdete po záložkou  turnaj.

Děkujeme Všem členům oddílu SK-Svinov, kteří se podíleli na přípravě a chodu tohoto turnaje.

 

 

Zpět

Kontakt

SK - SVINOV z.s.
Václava Jiřikovského 165/23
Ostrava - Dubina
70030
---------------------------------------------
NOVÉ ČÍSLO ÚČTU
FIO BANKA
č.ú. 2602331121/2010
IČ: 26596539


Předseda oddílu
Miroslav Henžel
+420 724 049 092
henzel.miroslav@seznam.cz

© 2023 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode