Minulý víkend se nesl v duchu předehrávek

21.11.2023 22:01

Uplynulý hrací víkend se nesl v duchu předehrávek, které přinesly, jak výhru, tak i jednu prohru. Bohužel první prohru si připsalo naše "áčko". "Béčko si dále drží svou neporazitelnost i přes těžké venkovní podmínky.

Ženské družstvo si v sobotu připsalo jednu výhru a jednu remízu. Trenér družstva Tomáš Lysek vyslal do minulého víkendu trio Lenku Bezděčíkovou, Marii Chovancovou a Elišku Stramovou. Ráno naše holky vyzvaly Břeclav a potvrdily roli favoritek, když dokázaly vyhrát 7:3, jen Natálie Knopová byla nad síly našich hráček. V odpoledním utkání se naše holky střetly z velice mladým týmem Hodonína, kde nejstarší hráčka je ročníku 2009. Družstvo Hodonína je jeden z adeptů na postup. Utkání skončilo remízou 5:5, když Eliška Stramová nedokázala ani jednou dohrát slibně rozehrané dvouhry do zdárného konce.

 

Divizní "áčko" si obě svá utkání předehrálo přes týden. Sobotní utkání s Porubou se předehrávalo z důvodu nedostupnosti porubské haly, nedělní utkání zase z důvodu problému s naši sestavou na nedělní utkání. Trochu neobvykle naše "áčko" odehrálo jako první utkání to nedělní už ve čtvrtek. Na neštěstí pro naše kluky se Opava vytasila s tou nejsilnější sestavou, co mohla, a utkání nakonec skončilo první prohrou naší divize 7:10. Utkání s Porubou byla už jiná písnička, jelikož naši kluci zvítězili výrazně 10:2

 

Stále 100 % je naše "béčko", které v sobotu porazilo Hať 10:6. Sílu naši sestavy ukázalo i to, že když se zrovna Ondřej Kus a Jakub Volný trápili, tak je dokázal nahradit Radek Foldyna, který poprvé v letošní sezóně ukázal výkon, který se od něj očekává. Při nedělním utkání proti VŠB dostal opět šanci Daniel Drozd, který nastoupil místo Filipa Theodora. Naši kluci dokázali zvítězit 10:1, když jedinou prohru zaznamenala ve čtyřhře dvojice Foldyna-Kus.

 

Druhé družstvo z krajské soutěže 2, naše "céčko", také předehrávalo přes týden utkání s Hrabůvkou, které skončilo i přes pomoc Jakuba Michalčíka remízou 9:9. Toto utkání mohlo skončit výhrou, ale Kuba Michalčík nedokázal využít vedení 2:0 na sety, také Franta Zapletal vedl 2:1 a 6:1. Jak Kuba, tak Franta tyto své dvouhry nedokázali dotáhnou do konce nad Radomírem Vavrečkou.  Kluci v druhém utkání, proti Brušperku, nedokázali příliš dlouho vzdorovat a prohráli 1:10.

 

Hráčem víkendu se tentokrát stává Radek Foldyna, který dokázal načasovat svou formu na utkání, kde byla nejvíce potřeba. Radek si za tento víkend připisuje skóre 5/0.

 

Hráč víkendu: Radek Foldyna (Ks. II. "A": 5/0, čtyřhra 0/2)

 

Souhrn výsledků:

2. LŽ. "C": MSK Břeclav "B" 3:7 SK-SVINOV
2. LŽ. "C": SKST Hodonín "C" 5:5 SK-SVINOV
DIMU: SK-SVINOV "A" 10:2 TTC Poruba-Ostrava
DIMU: KST Slezan Opava 10:7 SK-SVINOV "A"
Ks. II. "A": TTC Hať 6:10 SK-SVINOV "B"
Ks. II. "A": VSK VŠB-TU Ostrava 1:10 SK-SVINOV "B"
Ks. II. "B": TJ Sokol Brušperk "C" 10:1 SK-SVINOV "C"
Ks. II. "B": TJ Sokol Hrabůvka 9:9 SK-SVINOV "C

Zpět

Kontakt

SK - SVINOV z.s.
Václava Jiřikovského 165/23
Ostrava - Dubina
70030
---------------------------------------------
NOVÉ ČÍSLO ÚČTU
FIO BANKA
č.ú. 2602331121/2010
IČ: 26596539


Předseda oddílu
Miroslav Henžel
+420 724 049 092
henzel.miroslav@seznam.cz

© 2023 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode