První ztráta "béčka"

24.01.2024 14:54

Uplynulý víkend musela naše družstva odehrát v Národním tréninkovém centru v Havířově z důvodu obsazenosti haly v DOV. Bohužel tento víkend nedopadl podle našich představ. Ze sedmi utkání, které naše družstva odehrála, se podařilo vyhrát jen dvě.

 

Družstvo žen čekalo o víkendu jen jediné utkání, a to proti nevyzpytatelnému Frýdku-Místku. Frýdek-Místek změnil také k novému roku svou halu, proto se vzájemné utkání odehrálo v Dobré. Ve velmi dobrém světle, bohužel pro nás, se představila Frýdecká Olena Chernyavska, která podpořila svůj tým třemi body. Naše ženské družstvo tedy podlehlo Frýdku-Místku 4:6.

 

"Zase ta remíza." to si může říct naše "áčko", které si připsalo už pátou remízu v této sezoně. V sobotu přijel soupeř z Vratimova jen se třemi hráči a i přesto si nedokázalo naše divizní družstvo připsat vítězství. Utkání skončilo remízou. V neděli nechtěli naši chlapi dopustit stejný scénář a přesvědčivě zvítězili nad Vendryní 10:2

 

Velmi těžký víkend má za sebou "béčko", které se utkalo se silnými soupeři z Radvanic a Hrabůvky. V sobotu naši hráči dokázali zvítězit 10:3 nad Radvanicemi a navíc k tomu dokázali vynulovat Břetislava Lapisze. V neděli se představil na našich stolech soupeř z Hrabůvky, který jako první dokázal najít recept na naše "béčko", když utkání skončilo 5:10 pro Hrabůvku. Navíc si Filip Theodor neudržel 100% bilanci, když prohrál dokonce dvakrát.

 

Naše "céčko" vyzvalo v sobotu Orel Paskov, který se před tímto víkendem nacházel na 8. místě. Naši kluci bohužel nedokázali navázat na výhru z 1. poloviny sezony a prohráli 4:10, tím pádem se Paskov odvázal od sestupového pásma. V nedělním utkání se "céčko" utkalo s týmem z Frýdlantu nad Ostravicí. Po velmi vyrovnané bitvě dokázali naši hráči vybojovat velmi cennou remízu.

 

Hráčem víkendu se stává David Skulina, který podržel své družstvo a dokázal zastoupit výkonnostní kolaps klíčového hráče A-týmu.

 

Hráč víkendu: David Skulina (DIMU: 5/1, čtyřhra 1/1)

 

Souhrn výsledků:

2. LŽ. "C": TTC WEBERSPORT Frýdek-Místek 6:4 SK-SVINOV

DIMU: SK-SVINOV "A" 9:9 TTC MG Odra GAS Vratimov

DIMU: SK-SVINOV "A" 10:2 TJ TTC Vendryně

Ks. II. "A": SK-SVINOV "B" 10:3 TJ Sokol Radvanice-Bartovice

Ks. II. "A": SK-SVINOV "B" 5:10 TJ Sokol Hrabůvka

Ks. II. "B": SK-SVINOV "C" 4:10 Orel Paskov

Ks. II. "B": SK-SVINOV "C" 9:9 SK Frýdland nad Ostravicí

 

 

 

Zpět

Kontakt

SK - SVINOV z.s.
Václava Jiřikovského 165/23
Ostrava - Dubina
70030
---------------------------------------------
NOVÉ ČÍSLO ÚČTU
FIO BANKA
č.ú. 2602331121/2010
IČ: 26596539


Předseda oddílu
Miroslav Henžel
+420 724 049 092
henzel.miroslav@seznam.cz

© 2023 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode